Fremtidens tandrensning

Lumoral er en ny medicinsk teknologisk innovation beregnet til effektiv rensning af tænder og mund til hjemmebrug.

Hvorfor brug Lumoral?

Opfindelsen af Lumoral

Lumoral-metoden blev opfundet i 2016, da hjertelæge Tommi Pätilä på New Children's Hospital i Helsinki fik en genial idé. Pätilä arbejder på børnehospitalet med hjertekirurgi og forskning. I forbindelse med forskning i gentransplantation af hjertestamceller opdagede Pätiläs team, at indocyaningrøn, som aktiveres ved en vis bølgelængde af lys, fjerner bakterier.

Lær mere om Lumoral

Nem og Enkel at bruge

1. Skyl

Skyl munden med Lumorinse i 1 minut

2. Aktivér

Placer mundstykket i munden og lad lyset være tændt i 10 minutter (slukker selv).

3. Børst

Børst dine tænder.

Start med Lumoral i dag
 • Tandkødsbetændelse

  Lumoral-metoden forebygger og behandler mange sygdomme i tænder og mund, herunder tandkødsbetændelse. Lumoral tager sig af irriteret og betændt tandkød.

 • Paradentose

  Lider du af paradentose, er Lumoral med til at minimere den skadelige bakteriebelastning i munden, som bremser udviklingen af ​​sygdommen.

 • Dårlig ånde

  Lumoral-metoden er klinisk testet, sikker og effektiv. Det holder bakterierne under kontrol og modvirker udseendet af dårlig ånde.

 • Huller i tænderne

  Lumoral-metoden kan bruges både i forebyggende øjemed og som en hjælp i situationer, hvor forbedret egenomsorg er nødvendig; fx som følge af en relativt aggressiv bakteriestamme, der forårsager karies.

1 af 4

Lumoral - Start pakke

Lumoral start pakke indeholder alt du skal bruge for at opgradere din mund hygiejne. Det tager blot 10 minutter at bruge lumoral og du kan gøre det når det passer dig.

Start i dag